Frankrike, Paris

Salut! I dag reiser jeg faktisk til Paris, hvor utrolig er ikke egentlig det? Gleder meg utrolig mye til å tilbringe helgen sammen med gode venner og mamma. Selvfølgelig så skal mødrene våre være med, vi er jo bare fjorten(noen femten). Skal reise sammen med Emilie, Maria og Kamilla. Blir utrolig koselig og gleder meg masse. Vi skal på Louvre, Shoppe, le tour eiffel (Eiffel-tårnet) og mye mer. Blir kjempe koselig. Ellers snakkes vi her på bloggen når jeg kommer hjem. Skal ta masse bilder mens jeg er der så vi har litt minner. 

Tok med to bilder fra WeHeartIt.com som inspirerte meg litt, det er ikke jeg som tok bildene, men jeg likte dem veldig godt og de passet til temaet til innlegget


Bildet til venstere står for de tre byene jeg SKAL besøke en gang 03.07.13

Hei! I dag så jeg litt på designet mitt og fant ut at jeg hadde et veldig vinterlig design. Så jeg fant ut at hvis jeg bytta ut bildet med snø i så blir det vell bra, men ble likevell ikke helt fornøyd. Nå skal jeg i gang med å lage et litt mere sommerlig design, men vet ikke når det kommer. Reiser jo til Frankrike i morgen og skal til Helene etterpå, det blir kos. Så det kommer nok ikke før neste uke eller noe sånt. Nå skal jeg fikse meg, så skal jeg til butikken for å kjøpe inn grillmat. 

Skal på Grillfest til Helene etterpå, gleder meg fryktelig mye. Det blir kjempekoselig. Mange herlige folk, og mye herlig mat♥ Skal selvfølgelig ta med kameraet så det blir litt bilder! 


Dette er herligheten jeg skal til etterpå! Hun er rett og slett fantastisk

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mars 2013


Hei! Jeg heter Silje, og jeg elsker fotografi, mote, baking og alle andre typiske fjortis greier. På bloggen min finner du innlegg om hverdag, og alt som jeg liker. Jeg bruker kameraet canon eos 500d, og er veldig fornøyd med det. Dere kan kontakte meg på hotmailen min siljess.blogg@hotmail.no, ellers så kan du stille spørsmål i kommentarfeltet. Min inspirasjon kommer fra Cara Delevingne, Matholck, Passion4baking og weheartit. Hope u will enjoy my blog, people
Design av

Siljess.blogg.no

hits