03.07.13

Hei! I dag så jeg litt på designet mitt og fant ut at jeg hadde et veldig vinterlig design. Så jeg fant ut at hvis jeg bytta ut bildet med snø i så blir det vell bra, men ble likevell ikke helt fornøyd. Nå skal jeg i gang med å lage et litt mere sommerlig design, men vet ikke når det kommer. Reiser jo til Frankrike i morgen og skal til Helene etterpå, det blir kos. Så det kommer nok ikke før neste uke eller noe sånt. Nå skal jeg fikse meg, så skal jeg til butikken for å kjøpe inn grillmat. 

Skal på Grillfest til Helene etterpå, gleder meg fryktelig mye. Det blir kjempekoselig. Mange herlige folk, og mye herlig mat♥ Skal selvfølgelig ta med kameraet så det blir litt bilder! 


Dette er herligheten jeg skal til etterpå! Hun er rett og slett fantastisk

Én kommentar

myownfashion

03.07.2013 kl.14:03

Hei!

ville bare stikke innom for å ønske deg en fin dag videre og ikke minst en fin sommer !

klem-myownfashion

Du hadde forresten en utrolig fin blogg :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Silje, og jeg elsker fotografi, mote, baking og alle andre typiske fjortis greier. På bloggen min finner du innlegg om hverdag, og alt som jeg liker. Jeg bruker kameraet canon eos 500d, og er veldig fornøyd med det. Dere kan kontakte meg på hotmailen min siljess.blogg@hotmail.no, ellers så kan du stille spørsmål i kommentarfeltet. Min inspirasjon kommer fra Cara Delevingne, Matholck, Passion4baking og weheartit. Hope u will enjoy my blog, people
Design av

Siljess.blogg.no

hits